palveluni

hinnasto

Palvelut vauvalle

Baby balance® -vauvahieronta 1h

50€
Baby balance® - vauvahieronnalla pyrin etsimään ja hoitamaan vauvan kehosta epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat itkuisuutta ja muita vaivoja. Lisäksi vyöhyketerapialla ja akupainannalla tuetaan elinjärjestelmiä. Baby Balance® - tekniikalla hoidetut vauvat ovat saaneet apua mm. vatsavaivoihin, koliikkiin, refluksiin, yli- ja alijäntevyyteen, itkuisuuteen, rintaraivareihin, epäsymmetriseen liikkumiseen ja motorisen kehityksen viivästymiin. Hieronnalla on saatu positiivisia vaikutuksia myös tyytymättömyyteen ja kitinään sekä huonoon unirytmiin. Aikaa käyntiin varataan 1h, josta vauvan aktiivista hierontaa iästä ja tilanteesta riippuen 15-45min. Huomioithan aikaa varatessasi, että edellisestä rokotuksesta olisi 1vko (rota 4vrk), antibioottikuurista 1vko eikä vauvalla ole mitään tulehdusta päällä hieronnan aikana.

Imetysohjaus 1-1,5h

60€
Tuen ja ohjaan imetyksessä perheen yksilöllisen tarpeen ja toiveen mukaan. Kotikäynnille tullessani pääset harjoittelemaan imetystä omassa tutussa ympäristössä.

Vauvahieronta + imetysohjaus samalla käynnillä (2h)

75€

Palvelut äidille

Elle Tens -laitevuokraus

25-40€
2 viikon vuokraus 25€, 4 viikon vuokraus 40€. Sopimuksen mukaan myös muun pituiset vuokrausajat. Oivallinen ja tehokas apuväline lääkkeettömään kivunlievitykseen synnytyksen aikana sekä loppuraskaudessa. Laite noudettavissa Vaasasta tai postitettavissa.

Tens-laitteen elektrodit 4kpl

13€
Voit ostaa minulta uudet elektrodit omaan laitteeseesi. Elektrodien koko 5x9cm. Yhteensopivat seuraaviin laitteisiin: Elle Tens, Elle Tens +, Elle Tens 2, Obi Tens + ja 3-in-1 Combo.

Raskausajan lantion ja kehon tasapainotus + kotihoito-ohjeet

50€
Raskausajan lantion ja kehon tasapainotukseen käytän Spinning babies ® -tekniikoita ja rebozo-liinaa. Tekniikat pohjautuvat lantion anatomiaan ja sen luonnolliseen toimintaan. Epätasapainoa ja lihaskireyksiä hoidetaan ja tasapainotetaan raskauden aikana, jotta saavutettaisiin helpotusta raskausvaivoihin ja synnytykseen. Hoidon jälkeen saat mukaasi kotihoito-ohjeet siitä, kuinka tasapainotusta kannattaa jatkaa synnytykseen saakka.

Sikiövauvan tarjonnan optimointihoito eri tekniikoin + kotihoito-ohjeet

60€
Jos vauvasi viihtyy perätilassa, viistotilassa tai muutoin epäoptimaalisessa asennossa kohdussa, tarjoan asennon optimointihoitoa hyödyntäen spinning babiesia, rebozoa ja akupainantaa. Hoidon jälkeen saat kotihoito-ohjeet siitä, millaisin liikkein ja asennoin voit pyrkiä tukemaan vauvan optimaalista asentoa kohdussa.

Synnytysvalmennus + Rento synnytys - verkkokurssi

150€
Loistava kokonaispaketti synnytykseen valmistautumiseen! Saat sisäänpääsyn Rento synnytys - verkkokurssille (lue lisää osoitteesta rentosynnytys.fi) ja lisäksi 2h yksityisen synnytysvalmennuksen, jossa voimme keskittyä kysymyksiin ja aihealueisiin, jotka ovat teille tärkeimpiä. Tapaamisen sisältö muokkautuu yksilöllisesti teidän tarpeidenne mukaan. Verkkokurssin voi aloittaa missä raskauden vaiheessa vain. Kurssin läpikäyntiin olisi hyvä varata minimissään muutama viikko aikaa.

Synnytysvalmennus / synnytyssuunnitelma / synnytyskeskustelu

120€/2h
Voit halutessasi tulla yksin, kumppanin tai tukihenkilön kanssa synnytysvalmennukseen ja/tai synnytyssuunnitelman mietintään. Tarjoan yksilöllistä, teidän lähtökohdistanne ja toiveistanne lähtevää ohjausta ja informaatiota kohti unelmasynnytystä. Voit myös varata synnytyksen jälkeen ajan synnytyskeskusteluun, jos koet tarpeelliseksi päästä rauhassa ja ajan kanssa juttelemaan läpi synnytyskokemustasi. Synnytyskeskusteluun voit tulla milloin vain, pian synnytyksen jälkeen tai vaikka vasta vuosien päästä.
Kätilö Annika Kuoppamaa hieroo vauvaa.

Kaikkiin palveluihin on mahdollista ostaa lahjakortteja!

 
Toteutan kaikki hoidot kotikäynteinä asiakkaan luona. 
Mikäli asiakaskäynti on yli 15km päässä kotoani Gerbystä, hintaan lisätään matkakustannukset 0,46€/km 15km:n ylittäviltä kilometreiltä.